Okul Müdürümüzün 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve M. Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajı

Okul Müdürümüz Halis AKKURT, Mehmet Akif Ersoy’un, Kurtuluş Savaşı’nda Türk milletinin verdiği mücadele ve tarihe geçen inanılmaz başarısını ortaya koyarak vatanına sahip çıktığını belirterek, “Mehmet Akif Ersoy, eşsiz mısralarla tarihimizi ölümsüzleştirmiştir. Yüreği vatan ve istiklal sevgisiyle dopdolu bir şair olan Mehmet Akif, Türk milletinin dinine, vatan sevgisine ve bağımsızlığa olan tutkusunu en güzel biçimde, yazdığı mısralarla belirterek halkımızın duygularına tercüman olmuştur. Milletimizin kahramanlık destanı olan İstiklal Marşı, bugün de bizlere vatanın ne kadar kutsal bir emanet olduğunu göstermektedir. Mehmet Akif Ersoy’u anma gününde ve İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabulünün 98. yıldönümünü kutluyor, Kurtuluş Savaşı ve 15 Temmuz şehitlerimizle birlikte istiklal kahramanlarımızı minnet ve şükranla yâd ediyorum.” dedi.

12.03.2019 229