"Kahramanmaraş Bilgi İle Buluşuyor" Projesi Sınavı Yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Onikişubat Belediyesinin işbirliği ve organizasyonu ile gereçkleştirilen "Kahramanmaraş Bilgi İle Buluşuyor" projesi kapsamında 06 Şubat 2019 tarihinde il genelinde sınav yapıldı. Okulumuzda da gerçekleştirlen sınavda ilgi yoğundu.

Kounyla ilgilii açıklama yapan l Milli Eğitim Müdürü Cemal YILMAZ: “Bundan sonra gerek LGS gerekse TYT-AYT sınavlarında başarılı olmanın en belirleyici unsuru kitap okumak olacaktır, çok kitap okuyanlar çok başarılı olacaklardır. Hem öğretmenlerimizin hem de velilerimizin öğrencilerimizle birlikte okuması çocuklarımızın da kitap okumaya yoğunlaşmalarını sağlamış olacaktır. Velilerimize, öğrencilerin odalarına birer gardrop aldıkları gibi kitaplık almalarını tavsiye ediyoruz. Gardroplarına kışlık, yazlık ve mevsimlik elbiseler aldıkları gibi her mevsimde ve her koşulda okunacak kitaplar almalarını, elbiselere yapılan bakımlar gibi kitapların da okunmasını sağlamalarını tavsiye ediyoruz. Bu ortamı hazırlarlarsa hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz istifade etmiş olurlar.” dedi.

07.02.2019 248