Erenler İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Yaşadığı zamanda ÖRNEK; gelecek zamanda ÖNDER olacak nesil yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi Türk milli eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, Ana babasına hayırlı, devletine milletine faydalı, Rabbinin rızasını kazanmış, Hakk’ın rızasının halkın rızasını kazanmaktan geçtiğinin bilincinde olan, demokratik düşünen, insan haklarına saygılı, ahlaklı, erdemli, dindar, Milli ve kültürel mirasına sahip çıkan, eşrefi mahlûkat oluşunun farkında olan, teknolojiyi her alanda kullanabilen, yaşadığı asrın idrakine Kuran’ın ahkamını nakış nakış işleyebilmek için zamanının her anını verimli geçiren taklit eden değil taklit edilen yeni bir nesil yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça
Taban-Tavan Puan Bilgileri: okulumuzda mevcut mezun olan veya olacak olan öğrenci yoktur.
Okulun Sınav Başarı Durumu: okulumuzda mevcut mezun olan veya olacak olan öğrenci yoktur.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: okulumuzda mevcut mezun olan veya olacak olan öğrenci yoktur
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: okulumuzda şuan 228 öğrenci bulunmaktadır.öğretmen sayısı 11´tir ve kadro sayısı 16 öğretmen 4 idareci şeklindedir.

WEB - https://erenleriho.meb.k12.tr

Adres - Kurtlar Mah. 36008 Sk. No2A/ Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Kurtlar Mah. 36008 Sok. Erenler İmam Hatip Ort. Ok. Ve Yurdu Apt. No:2A/ONİKİŞUBAT/KAHRAMANMARAŞ